Početak / Scudit Roma

Scudit Roma

ostiaSvim polaznicima koji se upišu na neki od kurseva preko škole Scudit Belgrado, škola Scudit Roma omogućava 10% popusta.

Škola Scudit Belgrado svim svojim studentima koji su završili barem jedan kurs u Beogradu i žele da upišu kurs u Rimu u trajanju od četiri sedmice omogućava posebne povoljnosti i popuste.

Upisna taksa iznosi 50€ (vredi 12 meseci) i omogućava učestvovanje u obilascima grada sa vodičem i ostalim vanškolskim aktivnostima, korišćenje interneta na računarima u školi (ili wireless na vlastitom laptopu), izdavanje sertifikata o pohađanju i uspešnom završetku kursa.

U periodu od 3. juna do 9. septembra organizuju se samo intenzivni kursevi. Časovi u trajanju od 45 minuta počinju u 09.30h u sedištu škole, u ulici Via La Spezia 34.

Za one koji nikada nisu učili italijanski jezik predviđen je kurs početni 1. Ostali polaznici se, nakon testa provere znanja, raspoređuju po nivoima.

Polaznici sami organizuju prevoz do Rima.

Dolazak u Rim je predviđen za nedelju pre početka kursa a odlazak za subotu po završetku kursa. Na zahtev polaznika, moguće je iskoristiti uslugu dočeka na aerodromu Fiumicino (privatni automobil sa vozačem koji ih vozi direktno do smeštaja). Cena usluge je 55€.

Sve usluge koje pruža Scudit Belgrado su besplatne. Kurs, upisnu taksu i smeštaj polaznici plaćaju u školi u Rimu.

Saznajte više o kursevima…


 

SMEŠTAJ

Škola povezuje polaznike sa vlasnicima privatnih stanova koji će im na raspolaganje staviti sobu sa upotrebom kuhinje i kupatila. Dvokrevetne sobe su predviđene za polaznike koji već dolaze u paru.

Scudit Belgrado može da vas poveže sa ostalim polaznicima iz Srbije.

Prosečne cene smeštaja:

Četiri sedmice, po osobi
– jednokrevetna soba  540 €
– dvokrevetna soba     405 €

Tri sedmice, po osobi
– jednokrevetna soba  480 €
– dvokrevetna soba     375 €

Dve sedmice, po osobi
– jednokrevetna soba  380 €
– dvokrevetna soba    270 €

Saznajte više o smeštaju…

Top