Početak / Utisci polaznika

Utisci polaznika

Sve pohvale za kompetentnost, profesionalnost i organizaciju.  Jedna od retkih škola u kojoj nastavni kadar neprekidno radi na sopstvenom usavršavanju i prati trendove u nastavi jezika.
a
a
a

Radmila Jeremić  Mo1
Scud’it je jedan od mojih boljih izbora. Bila sam u ovoj školi pre nekoliko godina i žao mi je što nisam i dalje tamo. Sjajno sam se provodila i imala divne momente. Pored italijnaskog jezika, naučila sam kako se pravi kafa, pesmu “Sarà perchè ti amo” napamet, stekla prijateljicu za čitav život i imala sreću da mi predaju najbolje profesorke koje su se uvek trudile da časove učine zanimljvim i uspevale su. Najtoplije preporučujem.

a

Milica Čolakovićmilicac
Za Scud’It sam saznala slučajno, preko Interneta te, sad već davne, 2008. godine tražeći intenzivan kurs italijanskog u terminima koji su mi odgovarali, preko leta, jer sam i sama profesor jezika, pa mi je leto najrasterećeniji period. Grupa je bila fantastična, neki od nas su ostali tu do samog kraja, šest kurseva kasnije. Ono što ćete dobiti u Scud’Itu, a verovatno nećete u drugim školama, nije samo znanje jezika već očaranost italijanskom kulturom i jezikom koju će vrlo brzo neosetno preliti i na vas.
U međuvremenu, tokom ovih sedam godina, svašta nam se izdešavalo: promene poslova, brojna putovanja, venčanja i rođenja dece, a iz naše grupe s italijanskog rodila su se i dva kumstva. I dalje smo u kontaktu, razmenjujemo knjige na italijanskom, članke iz novina, korisne linkove, povremeno se nađemo na kafi ili čaši vina.
Sve u svemu, Scud’It je slučajno ušao u moj život, a namerno ostao i predstavlja za mene jedno od najlepših iskustava!

a

Najlepše uspomene me vežu za Scud’It. Pored italijanskog jezika, naučila sam mnogo i o kulturi i istoriji Italije. Profesori su nam svaki čas ucinili interesantnim i motivisali da nastavimo sa učenjem. U školi sam stekla i divne prijatelje.
a
a

 

Top