Početak / Italijanski za početnike

Italijanski za početnike

Kursevi italijanskog jezika za početnikeScudit Belgrado, specijalizovana škola italijanskog jezika i kulture,  u saradnji sa školom iz Rima Scudit Roma, organizuje kurseve italijanskog jezika na svim nivoima. Osnivač Scudit škola u Rimu, Oslu, Beogradu i Parizu je prof. Roberto Tartaglione. U školi se podučava isključivo italijanski jezik. Posle svakog nivoa, polaznici polažu završni test na osnovu koga stiču pravo na italijanski sertifikat o pohađanju i uspešnom završetku kursa koji izdaje škola  Scudit Roma iz Rima u saradnji sa našom školom.

Za početnike organizujemo standardne kurseve (2 časa nedeljno po 75 minuta) i intenzivne kurseve (3 časa nedeljno po 120 minuta) i kurseve vikendom.

RASPORED ODRŽAVANJA KURSEVA ZA POČETNIKE 2019.

INTENZIVNI KURS A1 ceo nivo (14 časova po 120min + završni test 75min, tri puta nedeljno, trajanje kursa 5 nedelja)
termini:
pon-sre-petak  17.30h – 19.30h   

kurs počinje 29.jula 2019.

Cena kursa je 18.000 dinara u dve jednake rate, za plaćanje odjednom odobravamo 10% popust (16.200 dinara). Nakon ovog kursa se polaže završni test. U cenu je uračunato izdavanje italijanskog sertifikata.

Prijava za pohađanje kurseva se vrši popunjavanjem formulara ispod i nije obavezujuća. U polju “napomena” upišite željeni termin.  Škola zadržava pravo odlaganja početka kursa ukoliko se ne oformi grupa za željeni termin o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

* Zvezdicom su obeležena obavezna polja
Top